tisdag 31 mars 2009

Beslutsångest...igen!

Igår svängde jag förbi Lindbergs färghandel med tapeterna och beställde två rullarav tapeten á 670:- plus frakt 225:-. I morse ringde jag och avbeställde. Jag blir så tveksam om det blir snyggt med svart vägg eller ej. Nu har jag bestämt mig för att vänta till hösten och istället sy nya gardiner till köket när jag hinner. Något i lindblomsgrönt hade jag tänkt mig. Jag och baranen håller på att påskpynta här hemma. Mitt ris är pyntat med vitt och deras är lite mer färgstarkt.
Kanske lite tidigt men det är ju så kort tid påsken varar!

4 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Men vad härligt! Att barnen får pynta precis som de vill!!! Vilken härlig mamma du är. Jag får nog låta mina barn oxå göra det här. Ditt påskris ser jättefint ut.

Den svarta tapeten ser jättefin ut, svart till vitt kan bli superfint, de passar i kontrasterna. Men det kan ju vara bra att vänta, men inte dumt tänkt. Annars kan du ju tapetsera en stor träskiva/tavla och hänga upp, då kan du ju ta ner den om du tröttnar.

Ha en bra dag, mina systrar är ute hos dig och jobbar idag.

kram L-L

Vitt och Blått sa...

Vilka fina påskris ni har gjort! Tapeten var jättesnygg! Men är du osäker är det klart att du ska vänta istället för att köpa och kanske behöva göra om igen. Jag håller också på att kolla efter tapet till hallen, det är inte det lättaste.. Men massor av andra saker ska fixas först, så jag hinner nog hitta den jag vill ha till dess. Ha en bra vecka! Här uppe i Umeå är det soool idag, jag kommer hem till helgen. Kram E

Cicci sa...

Vilket fint ris du gjort. Får jag gissa att det vänstra är Cs och högra Es.
Vi ska börja pynta i helgen för Jocke är borta då.
Rasmus ska få pynt från mamma i lila. =0D
Kramiz

Victoria sa...

Faktiskt är det vänstra riset Englas, hon har köpt de fina rosa äggen och vipporna på Willys och Clara har sina fanerhöns (materialsats från Panduro)som hon målade när hon var 5 i sitt ris. Hon tycker dom är fina för att hon gjort dom själv. Idag kom Engla hem med några pappersägg från förskolan så vi får väl hänga dit dem också!

Etiketter