lördag 10 januari 2009

Fototävling

Min käre man lyckades hitta en tävling på Forbos hemsida där man, om man lagt in ett Marmoleum click-golv kunde skicka in en bild och vinna en resa till Barcelona. Mannen har krälat omkring på golver och klättrat på bänkarna för att hitta en bra vinkel...
Visar fotot vi skickade in först och därefter några andra konstnärliga vinklar!


4 kommentarer:

Vitt och Blått sa...

Va fint det är ert nya kök! Är ni helt klara? Roligt att se när han tog bilderna! :) Hihi, kravlande på golvet! Men det blev fina bilder, håller tummarna för vinst! Vårt kök har lite lite kvar innan vi kan säga att det är klart! Taklister och golvsocklar + att smygarna ska målas igen och sedan ska fönstren in i hörnet och de är försenade till v. 5 eller 6. Men jag är SÅ nöjd och det är skönt med ett nytt kök! Har kollat efter inlägg från dig, är nyfiken på att se vad som händer hos er! Ha en trevlig helg!

Kram Ewa

Cicci sa...

Ni har fått ett så himla fint kök. Läs avis.
Men du vilka läckra kort han knäppt. Han är bra duktig. Hängde han i lampan på sista?
Kramiz

Vitt och Blått sa...

Hallo!
Tack! Vi är supernöjda! Var och hämtade kaklet idag och nu är elektrikern här och installerar alla våra LED-spotlights. Det är SÅ skönt med ny kyl och frys!! Fräscht! Inget vitt kuvert från chefen idag, menar du varslen? TRÅKIGT! (Två på skolan som blivit varslade...) Tycker din tapet ser jättefin ut, men det är svårt att se på en liten bild! Vad blir det för någon nu - har du hittat en ersättare? (Spännande att se ditt kök live.) Vi får ha scrappträff hos mig nästa gång, ska kolla ett datum! Vad passar dig bäst? Veckodagar eller helg?

Ha det kanon!
Kram Ewa

Cicci sa...

Du har något att hämta i min blogg.
Kramiz

Etiketter