söndag 10 maj 2009

Grönt är skönt!

Tänk vad grönt det har blivit ute nu! Det går så fort och jag lider med dem som har problem med pollenallergi och inte kan vara ute och njuta. Även i matlagningen fick jag lust till grönt, massor av örter och kryddor att använda i maten! Mums! I helgen har vi arbetat med att måla om vårt gårdshus - i två nyanser av grönt!

4 kommentarer:

Cicci sa...

Låter härligt med grönt. Tyvärr har min helg gått i smutsgrått. Rinnande ögon och näsa önskar jag att jag slapp och kunde njuta ute i stället.
Tack för att du stod stand by med din plånbok. ;0)
Hör av mig i veckan.
Kramiz

VITA NYANSER sa...

vad skönt att måla, det är avkoppling. Kan behövas om det är mycket annars. Kan tänka mig att du har en del att stå i. Fina fynd du har gjort på madame Nyberg. jag var till Tant Elvira och shoppade lite smått och gott... Dessa söta butiker, de gör att man bara måste handla = ).

Ha en bra vecka.
Kram l-l

Vitt och Blått sa...

Ååh, jag var också dit o fyndade i helgen! Har bara visat den lilla fröpåshållaren, men det var flera saker i luffarslöjdsstuk.. Sååå fina! :) Härligt med grönt, här i Umeå är det inte grönt än, men det kommer nog snart. Ha en bra vecka - kram E

Vitt och Blått sa...

Det var så roligt att det fanns guckuskor hemma på tomten när vi köpte huset! Vi har alltid haft med det till fröken i flera generationer, det är verkligen en tradition i vår familj. :) Spännande att se någon bild på de båda gröna nyanserna som ni målat! :) Kram igen - E

Etiketter