lördag 21 augusti 2010

...och en till!Hittade en till medicinlåda på Clas Ohlson...och kunde inte låta bli! Inte världens bästa kvalitet dock eftersom färgen skavdes av lite då den fick åka pakethållare hem från stan. Nu har jag städat och rensat ut gamla pillerburkar som för länge sedan passerat bäst-före-datum. I den lilla lådan ligger nu plåster och kompresser och i den stora mediciner av alla de slag, febertermometer och lite annat som barnen inte skall hålla på med på egen hand. Kul när det blir ordning och reda. Jag har dessutom packat en flyttkartong med saker från köksskåpen och lyckades slå sönder tre kaffekoppar...
Det känns skönt att börja packa lite smått för samtidigt rensar man ju och slänger/lägger undan i loppislådor. Det tar ganska mycklet tid och vi har ju bott här i 6 år så det har hunnit samlas både det ena och det andra längst in i skåpen.
Ha en skön helg alla!
Kram Victoria

torsdag 19 augusti 2010

Medicinlåda

Förra helgen när vi åkte till Hälsingland så stannade vi till på Majas i Rengsjö, ett mysigt ställe med massor av inredningsprylar av alla de slag. Jag köpte en medicinlåda att ha plåster och saker som barnen kan behöva om de gör illa sig.
I morgon är det fredag!!!
Ha det bra!
Kram Victoria

söndag 15 augusti 2010

Utedass

Måste bara visa några bilder från vårt utedass som vi byggde förra sommaren.
Nu är stugan såld...lite sorgligt är det! Men det ska bli superkul med det nya huset!
Ha en bra vecka!
Kram Victoria

torsdag 12 augusti 2010

Vårt hus...
Äntligen har jag lyckats fota vårt hus som vi flyttar in i 1 november!
Det ska bli så kul med ett nytt "projekt" att inreda!
Huset är byggt 1937 och har vedspis i köket och öppen spis i källaren. 159 kvm samt en källare, precis vad man behöver!
Ha ett bra veckoslut!
Kram Victoria

måndag 9 augusti 2010

Regnet, det bara öser ner...

Tänk att jag nästan njuter av att det regnar, dels för att jag jobbar för fullt nu och det inte känns lika tungt att åka iväg till jobbet när det öser ner ute. Men även för att jag känner mig ganska nöjd med all sol som strålat hela sommaren! Idag fick jag tillfälle att inviga min nya gummistövlar, ett par klassiska Tretorn! Vilken färg? Svarta så klart!
Till stövlarna fick det bli min nya blommiga klänning från Kapp Ahl!
Ha en fortsatt bra vecka!

söndag 8 augusti 2010

Lägenheten är såld!


Efter år av letande efter hus med rätt planlösning, rätt läge, rätt charm, lagom mycket renovering fann vi i början av juli det vi sökte. Idag skrev vi kontrakt med köparna till vår underbara 20-talslägenhet på 5 rok, 129 kvm. Lite vemodigt känns det även om jag ser fram emot nya spännade renoverings- och inredningsprojekt!
Hoppas att ni alla får en bra vecka!
Kram Victoria

lördag 7 augusti 2010

Önska kostar ingenting!
Tänk att man ibland drabbs av ett starkt ha-begär till saker och ting. Nu när vi köpt hus och det är dags att börja inreda och planera för det behöver jag inspiration! Dessa böcker skulle jag gärna vilja ha!
Ha en fortsatt trevlig Helg!
Kram Victoria

torsdag 5 augusti 2010

Loppisrunda

Förra veckan var jag på en härlig loppisrunda och besökte även några gårdsbutiker med E. Kul att hinna ses och surra lite, lunch på uteservering blev det också!
Fyndade ett nattduksbord på Biståndsgruppen för 100 kronor, med lite färg och knoppar från Ett hus i vitt blev det som nytt! Det skall Clara få i sitt rum. Annars blev det lite småsaker bara, bäst att hålla i plånboken lite nu och spara till efter flytten! Men det är roligt att titta!
Ha en trevlig helg!
Kram Victoria

FÖRE

EFTER

tisdag 3 augusti 2010

HM Home


Kollade in på HM Home och kunde inte låta bli att beställa denna fina kudde!
Kram Victoria

Etiketter