lördag 26 juni 2010

Träskor

Vill bara visa mitt träsko-fynd som jag gjorde häromdagen! 199 kronor! Jag köpte både svarta och vita,
Så sköna!
Ha en skön midsommardag!

fredag 25 juni 2010

Härliga Midsommar!
Vi har haft en alldeles underbar dag i Kilafors idag. Det regnade en kortis men annars har solen lyst hela dagen. Sillunch med nubbe, dans kring midsommarstången, femkamp, grillning och dans. En perfekt dag helt enkelt! Titta riktigt noga på ett av korten så förstår ni nog att det var lite svårt att hålla fokus på dansandet ;)
Hoppas att ni alla haft en lika underbar dag som jag!
Kram Victoria

onsdag 23 juni 2010

BlusJag har köpt en alldeles underbart fin blus som jag skall ha på midsommar!
Nu är det en dag kvar denna vecka sen är det tre dagars helg, så skönt det ska bli!
Kram Victoria

söndag 20 juni 2010

Vitt, vitt, vitt...


Jag håller på måla allt möjligt i stugan just nu och för ett par veckor sedan blev det en del fynd på Loppis. Bland annat en vacker vit duk som nu ligger på bordet på vår glasveranda i sommarstugan. Jag har även hittat en ny, mysig butik som heter "Damernas diversehandel" där jag fyndade ett vackert hjärta av ståltråd och tygremsor. Det hänger nu i fönstret. Glasverandan är mitt absoluta favoritrum att vara i. Där finns både plats att sitta och äta och mysa men även plats för mig att sitta och arbeta eller pyssla...
Kram Victoria

lördag 19 juni 2010

Bröllop...Vilket härligt bröllop vi fått vara med om! Victoria och Daniel var så fina!
Vi har firat i stugan idag med lite plockmat och bubbel...supergott och mysigt!
Ha en fortsatt trevlig helg alla!
Kram Victoria

torsdag 17 juni 2010

Märsgarn

Jag har haft två härliga dagar på ön Märsgarn i Stockholms skärgård tillsammans med mina kollegor. En del arbete blev det men även tid att umgås, promenera omkring på ön och sitta i solen. God mat fick vi också! Ditresan var häftig, vi åkte stridsbåt! Vi fick även en tur runt bland några andra öar. Visar några bilder som jag tog.
Snart är det helg!
Kram Victoria

söndag 13 juni 2010

Förberedelser inför sommarfest...Imorgon är det sommarfest på förskolan. I 10 års tid har jag hämtat och lämnat minst ett barn där men nu är det slut! Engla ville baka något till picknincken och hon önskade Dumlekakor...kanske mest för att hon hoppades få äta upp de kolor som blev över :)

Dumlekakor
200 g smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Arbeta ihop och forma 24 kulor som lägges i folieformar. Tryck ner en Dumlekola i varje. Grädda i 200 grader i 10 min. Ta ut och lägg på en Noblesse på varje kaka medan dom är varma.


Mums!
Ha en bra vecka!
Kram Victoria

torsdag 10 juni 2010

Skolavslutning!Visst är det en härlig tid nu! Skolavslutningar och studenten, sommarfester och presenter! Jag fick en så fin present av mina medarbetare idag! Fint packeterad i en kasse från Tant Elwira!
Jag blev så glad! Tacka alla underbara för ett fantastiskt läsår!
Kram Victoria

tisdag 8 juni 2010

Den blomstertid nu kommer...Skolavslutning idag! Vi har tittat i garderober och varit ute och shoppat och detta är resultatet av tjejernas skolavslutningsstassar! Tyvärr var det så fruktansvärt kallt så det blev en snabbpicknick efter sångerna och sedan hemfärd!
Kram Victoria

Etiketter