söndag 25 april 2010

Italiens befrielsedag...


Idag, den 25 april firar man italiens befrielsedag. Vi åt lunch på italienska föreningen och jag bara måste visa vilken tårta vi bjöds på till efterrätt!

Kram Victoria

lördag 24 april 2010

Vårmarknad


Nu är det vår! Jag och mamma åkte till Nybo Handelsgård på marknad idag!
Så mycket fint det fanns där! Handlade en "Änglapålle". Efter det åkte vi till Tant Elwira en sväng.
Efter en cappuccino hos mamma blev det en tur till Ett hus i vitt där jag köpte 4 stolsöverdrag och en Mailegkanin.
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Victoria

onsdag 21 april 2010

Aprilväder...

Idag hade vi studiedag på jobbet. Lunchen intogs på anrika Forsbacka Wärdshus med stora snöflingor fallande utanför fönstet...tur att det snart blir maj med sol!
Den lilla bilden är lånad från Forsbacka Wärdshus hemsida

Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Victoria

måndag 12 april 2010

Min favoritblomma


Vita pärlhyacinter är nog den vackraste blomman som finns. I alla fall så är på våren! Köpte flera stycken till helgen och en fick följa med hem till familjen N i lördags. Dekorerade den med lite sisal och en vit fjäril på krukan. Det är VÅR!!!
Ha en bra vecka!
Kram Victoria

onsdag 7 april 2010

En vanlig onsdag...


Efter en hård arbetsdag med en massa kontorsarbete och därefter presentjakt på stan landade jag hemma vid 18-tiden. Hungrig, trött och slut som man kan känna sig ibland.
Den ständiga frågan om vad man skall äta kom genast upp och jag bestämde mig för att göra en fisksoppa. Till fisk passar ju vitt vin, det vet ju alla. Det fanns inget vitt vin hemma för tillfället så det fick bli Prosecco till fisksoppan, inte illa på en onsdag! Carpe diem!
Snart slut på veckan, bara två arbetsdagar kvar!
Kram Victoria

tisdag 6 april 2010

Städat på vinden...Har städat på vinden i helgen. Det resulterade i två loppiskartonger, en släpkärra med släng-saker och en del fynd...
Hittade ett gammalt fönster som jag tänkte använda som dekoration efter att ha "fixat" det lite samt en gammal ram med välvt glas som var häftig. Den fick följa med ner och pryder nu sin plats på det lilla bordet i vardagsrummet. I ramen satte jag en gammal meritförteckning osm jag hittat någonstans på nätet.
Kram Victoria

måndag 5 april 2010

Mera påsk!Idag är det snöblandat regn så lusten att vara ute infinner sig inte riktigt. Lite pyssel inne blev det istället. Grejade några fler ägg att pynta med. Denna gång klädde vi in dem med vitt silkespapper och linnetyg. Vi dekorerade med spetsar och band.
I morgon är det vardag igen så det tar väl ett tag innan vi hinner pyssla nästa gång...
Ha en bra vecka!
Kram Victoria

Lite nya bilder från köket...

Vi har gjort ett flygblad att lämna i brevlådan utanför hus som vi tycker är fina. Vår förhoppning är att någon skall vilja byta bostad med oss...
Lägger ut dom här också, vem vet kanske någon bloggläsare som vill byta bostad med oss ;)?
Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Victoria

söndag 4 april 2010

Glad Påsk!Så skönt med en lååång helg! Härligt med sol och lite vårvärme i luften. Visar bilder på tre styrolitägg som min 6-åring har klät in med "gammalt" papper. Vi blev också inspirerade av bloggen Nordingården som gjort så fint påskris med pärlhönsfjädrar. Vi var tvungna att göra vi med! Vi hittade dessutom några små ägg som vi hängde i riset.
I övrigt blev det inte så mycket påskpynta hos oss eftersom vi inte lyckas hitta lådan med påskpyntet...kanske lika bra det för helgen går fort och allt ska ju strax plockas bort igen :)
Ha en fortsatt skön helg!
Kram Victoria

lördag 3 april 2010

Shopping i Falun


Har alldeles glömt bort att visa vad jag köpte i Falun på Norrgården och Hemma hos Linnea när vi var där för ett par veckor sedan. Fattigmanssilver...så vackert! Och sedan lite annat smått och gott!
Kram Victoria

Etiketter