torsdag 25 februari 2010

Hylla

Före...
och efter!

Tänk vad man kan åstadkomma med lite färg!
I morgon är det fredag! Sedan är det semester!
Kram Victoria

måndag 22 februari 2010

Spånkorg

Före...
och efter!

Lite vit färg, en spets och ett pärlband kan göra susen!
Kram Victoria

söndag 21 februari 2010

Vimplar


Efter att tittat runt på en massa härliga bloggar var jag bara tvungen att prova på att sy vimplar jag med! Har man en 11-åring med symaskinskort som gärna syr på maskin så går det som en dans!
Kram Victoria

Loppisrunda


Igår hade jag tänkt åka till Ockelbo och "Villa Antik" för att titta efter ett skåp till Claras rum. Eftersom det var sånt hemskt väder fick det bli ett besök på Erikshjälpen här i stan istället. Hittade inget skåp men dock lite annat smått och gott. En gammal Flora som man kan slakta och göra fina tavlor av, en spånkorg och en liten hylla. Bara att sätta igång och måla vitt, vitt, vitt!
Kram Victoria

OS-mössa

Tänkte att jag skulle ta och virka en OS-mössa till barnen men garnet var slut och virknålarna med. Köpte ett bomullsgarn och tänkte prova med det. Vi får väl se hur det går...
Kram Victoria

söndag 14 februari 2010

En stolt mamma...


Idag är jag extra stolt över mina tjejer! Bägge två blev distriktsmästare i Super G. Engla vann dessutom hela Snöflingeserien och Clara kom 3:a i Gästrikeserien.
När man är liten betyder en pokal väldigt mycket kan jag lova!
För övrigt var det en kanondag i Kungsberget med strålande sol! Kan inte blir bättre!
Ha en bra vecka!
Kram Victoria

lördag 13 februari 2010

Melodifestival i Sandviken
Idag var vi till Sandviken och tittade på genrepet inför deltävling två i Melodifestivalen 2010. Kul att se hur det går till!
Engla fick en tröja, hon var så glad!
Nu är det dags att se direktsädningen i TV!
Kram Victoria

fredag 12 februari 2010

Fredagsmys...


Äntligen fredag! Härligt! Den yngsta familjemedelemmen är lite hängig så hon och jag stannade hemma från kvällens slalomträning. Nu ska vi mysa i soffan heeeela kvällen!
Vi har tänt alla ljus och bara myser. Ett glas vin har jag förtjäntat, har haft en dragning för ett gäng politiker och förvaltningsledningen idag...det gick bra men jag kände mig helt slut efteråt. Därefter lunch i Stadshuset och på vägen hem slank jag in på Uthuset och köpte två krukor med vita pärlhyacinter, har blivit lite beroende av dem! I morgon blir det besök på genrepet inför deltävling två i Melodifestivalen i Sandviken!
Ha en skön helg!
Kram Victoria

onsdag 10 februari 2010

H&M Home


Idag kom mina handdukkar från H&M Home! Tänkte sy kuddar av två stycken att ha i stugan i sommar. Beställde fyra stycken, jag tycker dom är fina! Tipset att sy kuddar fick jag från en blogg häromdagen...tänk vad mycket inspiration man kan få genom alla bloggar!
Onsdag redan, snart helg igen! Är lite less på all snö som faller nu...
Ha en fortsatt trevlig vecka!
Kram Victoria

söndag 7 februari 2010

High school musical


Igår var jag och Clara och såg musikalen "High school musical" med Kevin Borg i huvudrollen på Konserthuset här i Gävle. Den var jättebra! Full fart blandat med vänskap och kärlek och budskapet att om vi hjälps åt kan vi lyckas med vad som helst..kan det bi bättre?
Vart tog helgen vägen?
Kram Victoria

onsdag 3 februari 2010

Födelsedagskalas x 3

Idag hade vi kalas för oss tjejer som fyllt år i januari! Hela släkten kom på besök och vi firade med en god smörgåstårta och ett gott vitt vin. Visar några av mina presenter. Kassen innehåller tre presentkort på Makeupstore så nu blir det makeover!
Ha en fortsatt bra vecka...det ska komma ännu mera snö!
Kram Victoria

Etiketter