söndag 31 januari 2010

Min lilla slalomtjej...


Visar en bild på lilla söta Engla som kom 2:a i en slalomtävling idag!
Hon ledde efter första åket men blev slagen med en hundradel!
Kram Victoria

måndag 25 januari 2010

Fotpall i förvandling




En gammal fotpall som hängt med ett antal år hade brunbetsade ben och ett tyg som sett sina bästa dagar och behövde en liten makeover. Benen kapades 2 cm, målades vita och pallen klädde jag med ett lurvigt tyg och vips så var det en ny funktionell möbel som får kampera ihop med den nyklädda Carl Malmstensfåtöljen i arbetsrummets läshörna!
Kram Victoria

torsdag 21 januari 2010

Jag saknar julen...


Det blev så tomt i fönstren när stjärnorna försvann!
Särskilt i sovrummet! Där måste jag sätta upp en fönsterlampa, skulle nog vara fint med en lampa med skärm i fattigmanssilver. Måste åka en sväng till Tant Elwira och se om Jessica har någon lampa som kan passa! Hittade en fin på nätet, något liknande skulle jag vilja hitta.
Ha det bra!
Kram Victoria

onsdag 20 januari 2010

Födelsedag...


Igår var det min födelsedag, 43 år, jag vad skall man säga om det?
Fick lite uppvaktning av min underbara familj på morgonkvisten.
Blev mycket glad för presentkort på massage från min snart 11-åriga dotter. Hon är superduktig på att massera så det ser jag fram emot! 6-åringen hade slagit in ett antal gosedjur och lite annat smått och gott till mig.
Av min man fick jag skidstrumpor och en ny Mp3-spelare eftersom min gamla gått sönder. Jag hade också köpt en bok till mig själv ifall dom skulle glömt att jag fyllde år.
Vi firar ordentlig om en och en halv vecka. Då blir det kalas för släkten.
Snart är det helg igen!
Kram Victoria

måndag 18 januari 2010

Vårt kök...

Nu har det gått ett år sedan vi bytte ut vårt gamla 70-talsskök till ett nytt IKEA-kök! Jag gläds varje dag åt att det blev så bra! Visar några bilder...
Ha en fortsatt bra vecka allihopa!
Kram Victoria

söndag 3 januari 2010

Gott Nytt År!


Nyår firades tillsammans med mina barndomsvänner och deras familjer. Menyn bestod av en förrätt med rökt lax, sparris, parmesanost, rostade pinjenötter och dadelbalsamkräm, mmmm så gott!
Varmrätten var helstekt oxfilé med potatisgratäng och vitlökssås. Till efterrätt gjorde vi saffranspannacotta en favorit i repris från julaftonsmiddagen. Dessutom bakade jag foccaiabröd á la Ewa med bloggen Vitt och blått! Så gott, tack för tipset Ewa! Vi åt, drack champagne, lagade maten tillsammans och sjöng Singstar, en mycket trevlig kväll!
Ha det bra!
Victoria

lördag 2 januari 2010

Vår julkapp...



Vi är glada åt vår nya TV! Visar hur det blev med TV-bänken som Clara 10 år skruvade ihop helt själv! Tjejer kan!
Ha det bra!
Victoria

Etiketter