fredag 25 december 2009

Julgrupp


Jag fick en fin julgrupp av min svägerska H igår. Hon är jätteduktig med kransar och blommor! Och hon är inredningstokig också ; )
Tack så mycket!
Kram Victoria

Julklappar
Jag och tjejerna hade gjort en fotobok som julklapp till mannen i huset. Vi fick hjälp av Lise-Lott (med bloggen "Vita Nyanser") med fotograferingen som skedde i Högbo bruk i höstas. Det var jättekul att fota med Lise-Lott, hon är verkligen duktig! Visar några av bilderna!
Kram Victoria

torsdag 24 december 2009

Nu tändas tusen juleljus...


Idag är det julafton! Tema för julen här hemma är vitt! Vitt ute, vitt inne, vitt i hjärtat och vitt i sinne! Utomhus har det ju ordnat sig av sig självt ; )
Har fixat och donat halva natten! Bakat Ernst rosmarinknäcke och gjort egen senap. Dukade med lummer och lingonris. Hittade fina, vita munblåsta ljuslyktor på IKEA som passade bra på matbordet. Massor av tända ljus överallt! Mysigt! Ikväll blir det en brasa i spisen också!
Hoppas att ni alla får en härlig julafton!
Kram Victoria

onsdag 23 december 2009

Julgodis

Hittade mycket inspiration både till julmat och julgodis i böckerna "Jul med Ernst" och "Vinterns söta". Jag och barnen gjorde knäck, krokant, saffranstryfflar och bakade Dumlekakor idag. Kul att julpyssla i det bya köket! Förra året vid den här tiden var det slutspurt för att få köket färdigt!
Snart julafton...
Kram Victoria

måndag 21 december 2009

Platt-TV till jul...?

Det kan man undra. Nu säljer dom en vit Samsung på rea på Media Markt. Min Sony som jag vill ha kommer aldrig min man att gå med på att köpa så det är väl lika bra att ge upp den. Dock behövs en ny TV-möbel, och det visade sig inte vara lätt. Funderar på IKEA ändå - billigt!
Bonde eller Liatorp? Det är frågan. Fördelen med Bonde är att det är heltäckande luckor...
Funderar vidare!
Kram Victoria

söndag 20 december 2009

När fjärde ljuset brinner...

...står julens dörr på glänt! Det är lite juligt hemma hos mig nu. Köpte små glaskulor i olika modeller (övre bilden) på "Uthuset i stan" , en underbart mysig butik!
Här har pyntats lite i helgen...
Kram Victoria

fredag 18 december 2009

Present...

Jag fick en sån fin present på jobbet idag! En superfin gjutjärnsurna och i den satt en liten julgran och ett fint kort! Tusen tack alla, jag blev jätteglad!
Kram Victoria

lördag 5 december 2009

Julstök...

Finns det något som luktar lika gott som ett nysåpat golv? Idag fick jag hjälp av min 5-åriga dotter att skura golvet i vårt arbetsrum. Nu har det torkat och är härligt mjukt att gå barfota på! Helgfriden infinner sig, jag skall åka iväg och äta julbord strax!
Ha en skön lördagkväll!
Kram Victoria

Etiketter