söndag 29 november 2009

Julkransar
Idag åkte vi en sväng till vår sommarstuga och jag passade på att vira ihop två granriskransar. Dom blev lite busiga för jag hade alldeles för stora arbetshandskar på mig. Väl hemma drog jag igång limpistolen och dekorerade dom. Årets jultema är vitt...
Kram Victoria

onsdag 25 november 2009

Necessär


Igår när jag kom in i personalrummet på jobbet blev jag så glad! Där låg en massa häftiga necessärer i olika tyger och modeller på bordet. Det var en dotter till en av mina medarbetare som hade tagit med. Kolla in hennes hemsida: teresagato och se vilka häftiga saker hon gör! Jag fastnade för den svartvitrutiga med en ros på!
Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Victoria

lördag 21 november 2009

Högbo Bruk

Idag har jag och tjejerna gjort en utflykt till Högbo Bruk. Vi såg oss omkring och var in på Bjork & Berries och sniffade bland alla olika dofter. Vi hälsade också på djuren och jag passade på att ta några höstbilder.
En härlig dag med strålande sol! Hösten har sin charm!


Ha en fortsatt trevlig Helg!
Kram Victoria

söndag 15 november 2009

Svag för stjärnor...

Idag köpte jag en dörrmatta på Mio. Det fick bli en röd efterson det snart är jul!
Ha en skön söndag eftermiddag!
Kram Victoria

Poesiträd
Jag har fixat ett nytt poesiträd. Köpte trollhassel och satte i en kruka med oasis. Sedan hängde jag upp poesilapparna. Funderar på att sätta en liten ljusslinga i också...
Poesilapparna kan man köpa hos Helena skarp på "Uthuset i stan"!
Ha en bra dag!
Kram Victoria

söndag 8 november 2009

Ny fondvägg!
Idag tapetserade min käre man om vår fondvägg i vardagsrummet. Det blev mycket ljusare och trevligare och jag är så glad att han vill hjälpa mig! Vi var bjudna på lunch till mannens far och därefter blev det lite shopping. Vi var en sväng till RUSTA och shoppade lite julsaker!Det blev en varsin adventsstjärna till tjejerna. Clara fick en turkos och Engla en rosa. Lite vita kulor fick också följa med hem. Därefter åkte vi till lillebror på kalas i deras superfina hus!!
Nu ska vi mysa i soffan med tända ljus!
Slut på helgen, vad fort det gick!
Kram Victoria

Höstkransar

Jag älskar att binda kransar! Förra helgen gjorde jag tre kransar. En till vår ytterdörr, en till vår entré mot gatan och en till mamma. Det är så härligt att arbeta med naturmaterial och ingen krans blir den andra lik. Om man använder rönnbär blir ju kransen färgsprakande glad och på min dörr sitter en med vitmossa, kottar och kastanjer, lite mer diskret. Roligt är det i alla fall att prova sig fram och testa nya saker!


Ha en härlig Söndag!
Kram Victoria

lördag 7 november 2009

Renoveringsobjekt

För ett och ett halvt år sedan var vi på Loppis och mannen shoppade loss ordentligt genom att köpa en fåtölj för 150:-. Nu när vi tittade står det Carl Malmsten design under stolen :). Han har länge längtat efter en egen fåtölj att sitta och läsa i. Den skall nu kläs om så jag var och hämtade lite olika tygprover hos en tapetserarfirma och vi kunde enas om ett tyg. Vitt blev det inte...
Det blev ett mellanbrunt tyg med stora monsterablad på, kan nog bli snyggt mot det vita ;).Ha en härlig Helg!
Kram Victoria

onsdag 4 november 2009

Vinnaren är...


Ingen rusning till tävlingen direkt, tre anmälda. Kanske var det för kort tid med 4 dagar eller så är det ingen som gillar tavlorna ;)
Tavlan med texten "Home Sweet Home" vann Petra med bloggen Villa Nöystu.
Tavlan med Texten "Hem ljuva Hem" vann Ewa med Bloggen Vitt och blått.
Grattis från Victoria!

Etiketter